Mombasa

Mombasa
Her skal vi ligge i 4 uker :D

fredag 19. februar 2010

2 uken

Hei igjen!!

Vi glemte forrige gang aa si at Maren fant ut at hun var 1,61m hoy istede for 1.51m hoy hehe. Ellers saa har vi vasket klaer for forste gang i balje. men klarne ble bare skittnere saa vi gav opp. De spurte om det var saan vi gjorde det i norge. Vi sa nesten... eh vel. saa lurte de paa om vi dusjet ute med balje i norge, vi sa at det var litt kaldt saa vi gjor det inne.

Vi har forelsket oss i vaar meget unge servitor. i gaar var vi paa marked. Det var helt vilt!!! Vi tok lokal taxi inn der. En toyota hiace med over 20 afrikanere og oss ombord. de hang paa utsiden av bilen. Vel inne paa markedet fikk vi fort mange rare bodyguards... Morgan eller moreg kjopte FAKTISK ny mobil fordi den andre ble for odelagt. Hun maa nesten trille den i trillebaar etter seg. Hele mobilforetningen la inn nr hennes paa mobilen saa naa ringer det stott.

Denne uken har undervisingen gaat stralende. Vi har malt, laget spaa, teignet, sunget, lert de bingo og multiplikasjon. Det er veldig morsomt aa se hvor forskjellige maater man kan undervise fagstoff paa med omtrent bare kritt og en bok. Vi har lert mye og er imponert over hvor flink lererne er.

Her om dagen var vi hjemme hos en lerer. Det var veldig spennende. Der fikk vi holde en nyfodt unge og alle ville ha den med hjem hehe.

Ellers saa har vi kost oss med de norske studentene! De reiste hjem idag. Lerene her er helt hektet paa kortspill!!! De kommer gjerne 15- 20 min forsent enn aa tape i presidenten hehe. De er helt hektet!!! alle spiller, til og med rektoren! Utrolig hvor lite som kan glede andre. Vi faar ikke tid til aa leke saa mye med barna for de voksne bvare vil spille kort.

IDag skal vi ut aa spise middag paa en fin resturant. Imaaren skal vi feire bursdagen til kristine. Daa skal vi paa klubb. Vi faar aldri gaa noen plass uten minst 5 afrikanere rundt oss. No roper de 5 bodygardene paa oss saa no maa vi lope. neste helg skal vi forresten paa safari.

Hele gjengen er naa fin og rask! Desverre fikk vi ikke lagt ut bilder naa pga tiden. Men de kommer sterkt tilbake. MAren, monica og Tone har naa bestilt hotell paa nordkysten den siste uken.

Lalla sallama!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar