Mombasa

Mombasa
Her skal vi ligge i 4 uker :D

onsdag 24. februar 2010

3 uken!!!!

Kristine har fylt 23 aar!! Og har faktisk sluttet aa bite negler:0 hehe. Ellers saa er hun saa gla for hun har fatt en reisekamerat hjem fra afrika, en 1 m hoy sjiraff som hun skal dra paa hjem. dermed blir hun ikke saa ensom hehe:p

Denne uken har flydd akkurat som de andre!Kristines bursdag feriet vi med shopping og med aa besoke forskjellige utesteder.Paa et utsested var det tilogmed dedikert sang til hun, men vi var saa opptatt at vi ikke fikk det helt med oss hehe. Paa turen hjem i stummorket ble vi stoppet i politikontroll. Veien var sperret med noen SINNSYKE spikermatter.De spikrene var enorm.Politiet bar store vapen som blir brukt i militeret hjemme.Men vi fikk kjore videre ganske med en gang.

Om dagene har vi begynt aa gaa til et basseng istede for stranden.Da faar vi ligge paa solsenger og slipper all den sanden!Naar det gjelder brunfarge saa henger vi litt etter... Forrige uke var det en som trodde at vi kun hadde vert i afrika i to dager... Vel vi har en jobb aa gjore aa det e aa bli brun i en fei! Vi har begynt aa tenke litt paa formen her nede. Tone og Monica har begynt aa jogge, imens maren og kristine svommer i bassenget. Maren har faktisk holdt ut i over en time med intens svomming.

Idag har vi for forste gang fatt frie toyler. Vi har helt paa egenhand tatt motato den bilen vi forklarte forrige gang inn til markedet og vi skal vare paa et turiststed idag aa bare kose oss. Imaaren skal vi tidlig opp aa reise paa 3 dagers safari og kilemanjaro. Det ser vi veldig fram til!!!

Hade bra saa lenge:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar