Mombasa

Mombasa
Her skal vi ligge i 4 uker :D

søndag 14. februar 2010

Tilbake til skolen idag

Idag maa vi forlate hotellet og herlighetene her. Vi har kost oss ekstremt mye og har allerede blitt bemerket som de norske jentene. De snakker norsk paa hoytaler til oss, personalet kjenner oss paa navn og de som jobber her har spist med oss. Vi er de eneste ungdommene her saa de var glad for aa se andre enn tyske pensjonister.

No staar 3 uker til paa skolen for tur. Denne uken skal vi undervise i 3 og 4 klasse. Det blir goy. Saa uken etter skal vi undervise i de overste trinnene. Den siste uken er litt usikker enda pga at ungene skal ha eksamen den uken.

Naar vi underviser i 2 og 3 klasse saa er de ekstremt dyktige sammenlignet med en norsk 2 og 3 klasse. Her kan de skrive side opp og side ned paa engelsk og regne med 3 siffrede tall, saa vi er spent paa ka som venter oss i de overste trinnene.

Kleskoden er veldig viktig aa holde fikk vi beskjed om fra NLA, men tror vi kler oss i overkant mye klar. Larerene reagerer paa hvorfor vi er saa mye finere paa bildene fra Norge. Paa skolen her nede har vi ikke tilgjengelig speil. Saa denne helgen saag vi hvordan vi ser ut og fikk oss en god latter hehe. Lererne paa skolen gaar veldig fint kledd imens vi gaar med store posete kler som skjuler baade skuldre og kner. Veldig varmt og spesielt naar vi har gym!!!!

Naar det gjelder magesyken som noen av oss paadrog seg saa er alle naa blitt syk og hele gjengen har vart paa apotek aa faat medisin mot magetrobbel. Saa faar vi se hvordan det gaar. Hade bra saa lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar